Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu
Gawęcki, Jan Red. Red., Hryniewiecki, Lech Red.
Rok wydania: 2005.
Odżywianie higiena. higiena., Podręczniki akademickie
dostępne:
1 z 1
Autor
Gawęcki, Jan Red. Red.
Hryniewiecki, Lech Red.
Tytuł
Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu
ISBN
83-01-13947-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Naukowe PWN,
Rok wydania
2005.
Numer wydania
Wyd. 2 popr.
Objętość
512, [4] s. :
Rozmiary
25 cm.
Hasła przedmiotowe
Odżywianie higiena. higiena.
Podręczniki akademickie
020
%a 8301139471
245
%a Żywienie człowieka.
%n 1,
%p Podstawy nauki o żywieniu /
250
%a Wyd. 2 popr.
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. Naukowe PWN,
%c 2005.
300
%a 512, [4] s. :
%c 25 cm.
650
%a Odżywianie
%x higiena.%x higiena.
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Gawęcki, Jan
%e Red.%e Red.
700
%a Hryniewiecki, Lech
%e Red.
920
%a 83-01-13947-1
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 52688
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia
Najczęściej wypożyczane
Dodano do listy egzemplarz: