okładka

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Gertig, Henryk (1924-2011), Przysławski, Juliusz, Wydawnictwo Lekarskie PZWL

Rok wydania: cop. 2006.

Jakość żywności, Fizjologia żywienia, Zdrowe odżywianie, Żywność, Badanie żywności, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Gertig, Henryk (1924-2011)
Przysławski, Juliusz
Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Tytuł
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
ISBN
83-200-3240-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
Rok wydania
cop. 2006.
Objętość
464, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
613.2(075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 448-451. Indeks. Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
Podr. akademicki.
Hasła przedmiotowe
Jakość żywności
Fizjologia żywienia
Zdrowe odżywianie
Żywność
Badanie żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
020
%a 8320032407
080
%a 613.2(075.8)
100
%a Gertig, Henryk %d (1924-2011)
245
%a Bromatologia : %b zarys nauki o żywności i żywieniu /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Lekarskie PZWL, %c cop. 2006.
300
%a 464, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 448-451. Indeks.%a Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
521
%a Podr. akademicki.
650
%a Jakość żywności
650
%a Fizjologia żywienia
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Żywność
650
%a Badanie żywności
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Przysławski, Juliusz
710
%a Wydawnictwo Lekarskie PZWL
920
%a 83-200-3240-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 19507
Sygnatura: 61
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane