Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Surowce i technologia żywności. Cz. 2
ISBN
83-02-03601-3 (cz. 2)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręczniki dla szkół zawodowych
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [313]. Bibliogr. s. [313].
Podręcznik dla liceum zawodowego, kl. II i III.
245
%a Surowce i technologia żywności.
%n Cz. 2 /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1999.
300
%a 311, [2] s. :
%b rys. ;%b rys. ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [313].%a Bibliogr. s. [313].
521
%a Podręcznik dla liceum zawodowego, kl. II i III.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x technologia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-03601-3 (cz. 2)
920
%a 83-02-03602-1 (całość)