okładka zastępcza

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz, Dłużewski, Mieczysław, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 1972.

Technologia żywności, Żywność technologia, Podręcznik, Podręczniki akademickie technologia żywności

dostępne:

3 z 3

Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Dłużewski, Mieczysław
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1972.
Numer wydania
Wyd. 2 popr. i uzup.
Objętość
597, [2] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
664
664-Przemysł spożywczy.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność technologia
Podręcznik
Podręczniki akademickie technologia żywności
080
%a 664
080
%a 664-Przemysł spożywczy.
100
%a Pijanowski, Eugeniusz
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 2 popr. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1972.
300
%a 597, [2] s. : %b il. ;%b il. ;%b il., rys. ;%b il., rys. ;%b il., rys. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %x technologia
655
%a Podręcznik
655
%a Podręczniki akademickie %x technologia żywności
700
%a Dłużewski, Mieczysław
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 18800
Sygnatura: 18800
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 18801
Sygnatura: 18801
Status: Do wypożyczenia
3.
Numer inwentarzowy: 18802
Sygnatura: 18802
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane