Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 2 popr. i uzup.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręczniki akademickie technologia żywności
080
%a 664-Przemysł spożywczy.
100
%a Pijanowski, Eugeniusz
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 2 popr. i uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1972.
300
%a 597, [2] s. :
%b il. ;%b il. ;%b il., rys. ;%b il., rys. ;%b il., rys. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x technologia
655
%a Podręczniki akademickie
%x technologia żywności
700
%a Dłużewski, Mieczysław
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne