Ogólna technologia żywności
Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 1969.
Technologia żywności, Żywność technologia, Podręcznik
dostępne:
2 z 2
Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1969.
Objętość
460, [4] s. :
Rozmiary
23 cm.
UKD
664
664-Przemysł spożywczy.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność technologia
Podręcznik
080
%a 664
080
%a 664-Przemysł spożywczy.
100
%a Pijanowski, Eugeniusz
245
%a Ogólna technologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1969.
300
%a 460, [4] s. :
%b il. ;%b il. ;%b il., rys. ;%b il., rys. ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x technologia
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 18799
Sygnatura: 18799
Sygnatura: 18799
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 18818
Sygnatura: 18818
Sygnatura: 18818
Status: Do wypożyczenia