Autor
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa. T. 2, Procesy przenoszenia ciepła i masy
ISBN
83-204-1053-3 (całość)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Numer wydania
Wyd. 2 zm. i uzup.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
080
%a 664-Przemysł spożywczy.
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego :
%b praca zbiorowa.
%n T. 2,
%p Procesy przenoszenia ciepła i masy /
250
%a Wyd. 2 zm. i uzup.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1990
%e (Biel. Biała :%e (Biel. Biała :
%f BZG).%f BZG).
300
%a 451, [1] s. :
%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Narzędzia i maszyny
650
%a Podręczniki akademickie
700
%a Lewicki, Piotr Paweł
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-1053-3 (całość)
920
%a 83-204-1055-X (t. 2)