substitute book cover

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa. T. 2, Procesy przenoszenia ciepła i masy

Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 1990

Technologia żywności, Technologia, Podręczniki akademickie, Żywność, Narzędzia i maszyny, Podręcznik

available:

2 from 2

Author
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa. T. 2, Procesy przenoszenia ciepła i masy
ISBN
83-204-1053-3 (całość)
83-204-1055-X (t. 2)
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
1990
Issue number
Wyd. 2 zm. i uzup.
Volume
451, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
664-Przemysł spożywczy.
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
T. 1 poz. 2581/90
Object passwords
Technologia żywności
Technologia
Podręczniki akademickie
Żywność
Narzędzia i maszyny
Podręcznik
020
%a 8320410533
020
%a 832041055X
080
%a 664(075.8)
080
%a 664-Przemysł spożywczy.
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa. %n T. 2, %p Procesy przenoszenia ciepła i masy /
250
%a Wyd. 2 zm. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1990 %e (Biel. Biała :%e (Biel. Biała : %f BZG).%f BZG).
300
%a 451, [1] s. : %b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
580
%a T. 1 poz. 2581/90
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
650
%a Technologia
650
%a Narzędzia i maszyny
650
%a Podręczniki akademickie
655
%a Podręcznik
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-1053-3 (całość)
920
%a 83-204-1055-X (t. 2)

Available items

1.
Accession: 27408
Signature: 27408
Status: Checked in
2.
Accession: 27407
Signature: 27407
Status: Checked in

Most often borrowed