Autor
Tuszyński, Wojciech
Eisele, Mieczysław Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Objętość
465, [1] s., [4] s. tabl. :
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność technologia urządzenia. technologia urządzenia.
Żywność technnologia urządzenia
100
%a Tuszyński, Wojciech
245
%a Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego.
%n Cz. 1 /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1971.
300
%a 465, [1] s., [4] s. tabl. :
%b il., err. ;%b il., err. ;%b il. ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%x technologia%x urządzenia.%x technologia%x urządzenia.
650
%a Żywność
%x technologia
650
%a Żywność
%x technnologia%x urządzenia
700
%a Eisele, Mieczysław
%e Redakcja.
700
%a Kleszczewski, Mariusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne