Autor
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- )
Tytuł
Chromatografia gazowa w analizie żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Hasła przedmiotowe
Metody badawcze stosowanie
Zastosowanie i wykorzystanie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Dla magistrów, inżynierów, lekarzy, farmaceutów, biologów, pracowników instytutów naukowo-badawczych i laboratoriów przemysłu oraz dla studiującej młodzieży.
100
%a Sikorski, Zdzisław Edmund
%d (1930- )
245
%a Chromatografia gazowa w analizie żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
%c 1964.
300
%a 202, [2] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
521
%a Dla magistrów, inżynierów, lekarzy, farmaceutów, biologów, pracowników instytutów naukowo-badawczych i laboratoriów przemysłu oraz dla studiującej młodzieży.
650
%a Metody badawcze
%x stosowanie
650
%a Żywność
%x badanie%x metody.
650
%a Zastosowanie i wykorzystanie