Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Krukowska, Krystyna
Rok wydania: 1970.
Technolodzy żywności, Publikacje dydaktyczne
dostępne:
1 z 1
Autor
Krukowska, Krystyna
Tytuł
Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego,
Rok wydania
1970.
Objętość
454, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
64
Hasła przedmiotowe
Technolodzy żywności
Publikacje dydaktyczne
Streszczenie
dania barowe ,
wypiek ciast itd.
080
%a 64
245
%a Technologia gastronomiczna.
%n Cz. 2 /
260
%a Warszawa :
%b Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego,
%c 1970.
300
%a 454, [1] s. :
%b il. ;
%c 21 cm.
520
%a dania barowe ,
wypiek ciast itd.
650
%a Technolodzy żywności
655
%a Publikacje dydaktyczne
700
%a Krukowska, Krystyna
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: R12376
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia