okładka

Technologia gastronomiczna. Cz. 2

Krukowska, Krystyna

Rok wydania: 1970.

Technolodzy żywności, Publikacje dydaktyczne

dostępne:

1 z 1

Autor
Krukowska, Krystyna
Tytuł
Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego,
Rok wydania
1970.
Objętość
454, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
64
Hasła przedmiotowe
Technolodzy żywności
Publikacje dydaktyczne
Streszczenie
dania barowe , wypiek ciast itd.
080
%a 64
245
%a Technologia gastronomiczna. %n Cz. 2 /
260
%a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego, %c 1970.
300
%a 454, [1] s. : %b il. ; %c 21 cm.
520
%a dania barowe , wypiek ciast itd.
650
%a Technolodzy żywności
655
%a Publikacje dydaktyczne
700
%a Krukowska, Krystyna

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: R12376
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane