book cover

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Year of publication: 1999.

Gastronomia urządzenia, Żywność technologia urządzenia., Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny, Żywność urządzenia technologia podręcznik szkolny, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
83-02-07120-X
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
1999.
Issue number
Wyd. 7 zm.
Volume
278, [1] s. :
Dimensions
20 x 21 cm.
UDC
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
Additional information
Bibliogr. s. 278-[279]. Bibliogr. s. 278-[279].
Bibliogr. s. 278-[279].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Object passwords
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny
Żywność urządzenia technologia podręcznik szkolny
Podręcznik
Keywords
obróbka mechaniczna żywności obróbka cieplna żywności piece mikrofalowe zamrażalnie kolumny bufetowe chłodziarki rejestratory elektroniczne automaty sprzedażne zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze zakłady gastronomiczne - instalacje wentylacyjne, klimatyzacyjne dozownice miksery kasy wagi zakłady gastronomiczne - instalacje elektryczne, gazowe zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze chłodziarki zmywarki zakłady gastronomiczne - materiały budowlane zakłady gastronomiczne - materiały wyposażeniowe obróbka chłodnicza żywności saturatory zamrażarki ekspres do kawy
020
%a 830207120X
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 7 zm.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1999.
300
%a 278, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 20 x 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].%a Bibliogr. s. 278-[279].
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650
%a Gastronomia %x urządzenia
650
%a Żywność %x technologia%x urządzenia.
650
%a Gastronomia %v podręcznik szkolny %x urządzenia
650
%a Żywność %v podręcznik szkolny %x urządzenia%x technologia
655
%a Podręcznik
692
%x obróbka mechaniczna żywności%x obróbka cieplna żywności%x piece mikrofalowe%x zamrażalnie%x kolumny bufetowe%x chłodziarki%x rejestratory elektroniczne%x automaty sprzedażne%x zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze%x zakłady gastronomiczne - instalacje wentylacyjne, klimatyzacyjne%x dozownice%x miksery%x kasy%x wagi%x zakłady gastronomiczne - instalacje elektryczne, gazowe%x zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze%x chłodziarki%x zmywarki%x zakłady gastronomiczne - materiały budowlane%x zakłady gastronomiczne - materiały wyposażeniowe%x obróbka chłodnicza żywności%x saturatory%x zamrażarki%x ekspres do kawy
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07120-X

Available items

1.
Accession: 81775
Signature: W 64
Status: Checked in

Most often borrowed