Author
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
1999.
UDC
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
Object passwords
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny
Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny
Additional information
Bibliogr. s. 278-[279]. Bibliogr. s. 278-[279].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Keywords
zakłady gastronomiczne - instalacje elektryczne, gazowe zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze obróbka chłodnicza żywności saturatory piece mikrofalowe zamrażalnie kasy wagi zakłady gastronomiczne - materiały budowlane zakłady gastronomiczne - materiały wyposażeniowe obróbka mechaniczna żywności obróbka cieplna żywności dozownice miksery chłodziarki zmywarki zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze zakłady gastronomiczne - instalacje wentylacyjne, klimatyzacyjne kolumny bufetowe chłodziarki zamrażarki ekspres do kawy rejestratory elektroniczne automaty sprzedażne
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1999.
300
%a 278, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 20 x 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].%a Bibliogr. s. 278-[279].
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650
%a Gastronomia
%x urządzenia
650
%a Żywność
%x technologia%x urządzenia.
650
%a Gastronomia
%v podręcznik szkolny
%x urządzenia
650
%a Żywność
%v podręcznik szkolny
%x technologia%x urządzenia
692
%x zakłady gastronomiczne - instalacje elektryczne, gazowe%x zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze%x obróbka chłodnicza żywności%x saturatory%x piece mikrofalowe%x zamrażalnie%x kasy%x wagi%x zakłady gastronomiczne - materiały budowlane%x zakłady gastronomiczne - materiały wyposażeniowe%x obróbka mechaniczna żywności%x obróbka cieplna żywności%x dozownice%x miksery%x chłodziarki%x zmywarki%x zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze%x zakłady gastronomiczne - instalacje wentylacyjne, klimatyzacyjne%x kolumny bufetowe%x chłodziarki%x zamrażarki%x ekspres do kawy%x rejestratory elektroniczne%x automaty sprzedażne
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne