Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
UKD
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Gastronomia urządzenia podręcznik szkolny
Żywność technologia urządzenia podręcznik szkolny
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 278-[279]. Bibliogr. s. 278-[279].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
Słowa kluczowe
zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze zakłady gastronomiczne - instalacje wentylacyjne, klimatyzacyjne zamrażarki ekspres do kawy zakłady gastronomiczne - materiały budowlane zakłady gastronomiczne - materiały wyposażeniowe obróbka chłodnicza żywności saturatory kasy wagi kolumny bufetowe chłodziarki rejestratory elektroniczne automaty sprzedażne zakłady gastronomiczne - instalacje elektryczne, gazowe zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze piece mikrofalowe zamrażalnie dozownice miksery obróbka mechaniczna żywności obróbka cieplna żywności chłodziarki zmywarki
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
080
%a 640.2+640.43/.44].002.5(075.3):641.5.06(075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1999.
300
%a 278, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 20 x 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].%a Bibliogr. s. 278-[279].
504
%a Bibliogr. s. 278-[279].
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650
%a Gastronomia
%x urządzenia
650
%a Żywność
%x technologia%x urządzenia.
650
%a Gastronomia
%v podręcznik szkolny
%x urządzenia
650
%a Żywność
%v podręcznik szkolny
%x technologia%x urządzenia
692
%x zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze%x zakłady gastronomiczne - instalacje wentylacyjne, klimatyzacyjne%x zamrażarki%x ekspres do kawy%x zakłady gastronomiczne - materiały budowlane%x zakłady gastronomiczne - materiały wyposażeniowe%x obróbka chłodnicza żywności%x saturatory%x kasy%x wagi%x kolumny bufetowe%x chłodziarki%x rejestratory elektroniczne%x automaty sprzedażne%x zakłady gastronomiczne - instalacje elektryczne, gazowe%x zakłady gastronomiczne - instalacje wodno-kanalizacyjne, grzewcze%x piece mikrofalowe%x zamrażalnie%x dozownice%x miksery%x obróbka mechaniczna żywności%x obróbka cieplna żywności%x chłodziarki%x zmywarki
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne