okładka

Higiena produkcji żywności

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja, Czarniecka-Skubina, Ewa

Rok wydania: 2003.

Bezpieczeństwo żywności, Technologia żywności, Jakość produktu Jakość produktu podręcznik akademicki, Żywność technologia higiena podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Czarniecka-Skubina, Ewa
Tytuł
Higiena produkcji żywności
ISBN
83-7244-459-5
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2003.
Numer wydania
Wyd. 2 uzup.
Objętość
334 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
663/664:614.3:658.56](075.8)
663/664:614.3:658.56](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności
Jakość produktu Jakość produktu podręcznik akademicki
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Podręcznik
Słowa kluczowe
żywność - jakość jakość - zarządzanie Dobra Praktyka Higieniczna GHP - Dobra Praktyka Higieniczna Dobra Praktyka Produkcyjna GMP - Dobra Praktyka Produkcyjna HACCP - Dobra Praktyka Produkcyjna Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontrolny ISO 9000 QACP Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości TQM - Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości żywność - jakość zdrowotna ATP zatrucia pokarmowe pochodzenia mikrobiologicznego pasożyty chorobotwórcze dla człowieka występujące w żywności żywność - warunki techniczno-higieniczne produkcji
020
%a 8372444595
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wyd. 2 uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2003.
300
%a 334 s. : %b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Jakość produktu%a Jakość produktu %v podręcznik akademicki
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia%x higiena
655
%a Podręcznik
692
%x żywność - jakość%x jakość - zarządzanie%x Dobra Praktyka Higieniczna%x GHP - Dobra Praktyka Higieniczna%x Dobra Praktyka Produkcyjna%x GMP - Dobra Praktyka Produkcyjna%x HACCP - Dobra Praktyka Produkcyjna%x Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontrolny%x ISO 9000%x QACP%x Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości%x TQM - Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości%x żywność - jakość zdrowotna%x ATP%x zatrucia pokarmowe pochodzenia mikrobiologicznego%x pasożyty chorobotwórcze dla człowieka występujące w żywności%x żywność - warunki techniczno-higieniczne produkcji
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ) %e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
920
%a 83-7244-459-5

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 8723
Sygnatura: Cz 66/68
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane