Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Tytuł
Higiena produkcji żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Numer wydania
Wyd. 2 uzup.
UKD
663/664:614.3:658.56](075.8)
663/664:614.3:658.56](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Jakość produktu Jakość produktu podręcznik akademicki
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Słowa kluczowe
żywność - jakość jakość - zarządzanie Dobra Praktyka Higieniczna GHP - Dobra Praktyka Higieniczna Dobra Praktyka Produkcyjna GMP - Dobra Praktyka Produkcyjna HACCP - Dobra Praktyka Produkcyjna Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontrolny ISO 9000 QACP Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości TQM - Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości żywność - jakość zdrowotna ATP zatrucia pokarmowe pochodzenia mikrobiologicznego pasożyty chorobotwórcze dla człowieka występujące w żywności żywność - warunki techniczno-higieniczne produkcji
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2003.
300
%a 334 s. :
%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Jakość produktu%a Jakość produktu
%v podręcznik akademicki
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x higiena
692
%x żywność - jakość%x jakość - zarządzanie%x Dobra Praktyka Higieniczna%x GHP - Dobra Praktyka Higieniczna%x Dobra Praktyka Produkcyjna%x GMP - Dobra Praktyka Produkcyjna%x HACCP - Dobra Praktyka Produkcyjna%x Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontrolny%x ISO 9000%x QACP%x Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości%x TQM - Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości%x żywność - jakość zdrowotna%x ATP%x zatrucia pokarmowe pochodzenia mikrobiologicznego%x pasożyty chorobotwórcze dla człowieka występujące w żywności%x żywność - warunki techniczno-higieniczne produkcji
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
%e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa