book cover

Higiena produkcji żywności

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja, Czarniecka-Skubina, Ewa

Year of publication: 2003.

Bezpieczeństwo żywności, Technologia żywności, Jakość produktu Jakość produktu podręcznik akademicki, Żywność technologia higiena podręcznik akademicki, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Czarniecka-Skubina, Ewa
Title
Higiena produkcji żywności
ISBN
83-7244-459-5
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Year of publication
2003.
Issue number
Wyd. 2 uzup.
Volume
334 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
663/664:614.3:658.56](075.8)
663/664:614.3:658.56](075.8)
Object passwords
Bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności
Jakość produktu Jakość produktu podręcznik akademicki
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Bibliogr. przy rozdz.
Keywords
żywność - jakość jakość - zarządzanie Dobra Praktyka Higieniczna GHP - Dobra Praktyka Higieniczna Dobra Praktyka Produkcyjna GMP - Dobra Praktyka Produkcyjna HACCP - Dobra Praktyka Produkcyjna Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontrolny ISO 9000 QACP Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości TQM - Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości żywność - jakość zdrowotna ATP zatrucia pokarmowe pochodzenia mikrobiologicznego pasożyty chorobotwórcze dla człowieka występujące w żywności żywność - warunki techniczno-higieniczne produkcji
020
%a 8372444595
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wyd. 2 uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2003.
300
%a 334 s. : %b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Jakość produktu%a Jakość produktu %v podręcznik akademicki
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia%x higiena
655
%a Podręcznik
692
%x żywność - jakość%x jakość - zarządzanie%x Dobra Praktyka Higieniczna%x GHP - Dobra Praktyka Higieniczna%x Dobra Praktyka Produkcyjna%x GMP - Dobra Praktyka Produkcyjna%x HACCP - Dobra Praktyka Produkcyjna%x Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontrolny%x ISO 9000%x QACP%x Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości%x TQM - Punkty Kontrolne Zagwarantowania Jakości%x żywność - jakość zdrowotna%x ATP%x zatrucia pokarmowe pochodzenia mikrobiologicznego%x pasożyty chorobotwórcze dla człowieka występujące w żywności%x żywność - warunki techniczno-higieniczne produkcji
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ) %e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
920
%a 83-7244-459-5

Available items

1.
Accession: 8723
Signature: Cz 66/68
Status: To the reading room only

Most often borrowed