book cover

Ryby i bezkręgowce morskie : pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie

Sikorski, Zdzisław Edmund, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2004.

Mięczaki technologia., Ryby morskie technologia., Skorupiaki technologia, Ryby Ryby morskie technologia podręcznik akademicki, Technologia żywności Mięczaki technologia podręcznik akademicki, Mikrobiologia żywności Skorupiaki technologia podręcznik akademicki, Konserwowanie żywności, Przetwory rybne, Kontrola jakości, Wartość odżywcza, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Sikorski, Zdzisław Edmund
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Ryby i bezkręgowce morskie : pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie
ISBN
83-204-2867-X : zł 36
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2004.
Volume
XIV, 391 s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Żywność, Jakość, Technologia
UDC
637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka dostępna również w wersji elektronicznej.
Object passwords
Mięczaki technologia.
Ryby morskie technologia.
Skorupiaki technologia
Ryby Ryby morskie technologia podręcznik akademicki
Technologia żywności Mięczaki technologia podręcznik akademicki
Mikrobiologia żywności Skorupiaki technologia podręcznik akademicki
Konserwowanie żywności
Przetwory rybne
Kontrola jakości
Wartość odżywcza
Podręcznik
Keywords
zamrażanie przechowywanie zamrażalnicze suszenie odwadnianie ryby rekiny wędzenie ryb wytwarzanie konserw rybnych pozyskiwanie ryb,bezkręgowców morskich morskie surowce żywnościowe solenie marynowanie małże skorupiaki wytwarzanie mączki rybnej wytwarzanie hydrolizatorów paszowych surowce żywnościowe morza nauka o żywności chłodzenie przechowywanie chłodnicze produkty aktywne biologiczne jakość produktów rybnych głowonogi ślimaki przetwory z rozdrobnionego mięsa ryb przetwory z rozdrobnionego mięsa bezkręgowców morskich wartość użytkowa surowców morskich mechaniczna obróbka surowców wytwarzanie olejów koncentraty białkowe
020
%a 832042867X
080
%a 637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
080
%a 637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
100
%a Sikorski, Zdzisław Edmund
245
%a Ryby i bezkręgowce morskie : %b pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a XIV, 391 s. : %b fot., rys., tab., wykr. ;%b fot., rys., tab., wykr. ;%b fot., rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
530
%a Książka dostępna również w wersji elektronicznej.
650
%a Mięczaki %x technologia.
650
%a Ryby morskie %x technologia.
650
%a Skorupiaki %x technologia
650
%a Ryby%a Ryby morskie %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Technologia żywności%a Mięczaki %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Mikrobiologia żywności%a Skorupiaki %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Konserwowanie żywności
650
%a Przetwory rybne
650
%a Kontrola jakości
650
%a Wartość odżywcza
655
%a Podręcznik
692
%x zamrażanie%x przechowywanie zamrażalnicze%x suszenie%x odwadnianie%x ryby%x rekiny%x wędzenie ryb%x wytwarzanie konserw rybnych%x pozyskiwanie ryb,bezkręgowców morskich%x morskie surowce żywnościowe%x solenie%x marynowanie%x małże%x skorupiaki%x wytwarzanie mączki rybnej%x wytwarzanie hydrolizatorów paszowych%x surowce żywnościowe morza%x nauka o żywności%x chłodzenie%x przechowywanie chłodnicze%x produkty aktywne biologiczne%x jakość produktów rybnych%x głowonogi%x ślimaki%x przetwory z rozdrobnionego mięsa ryb%x przetwory z rozdrobnionego mięsa bezkręgowców morskich%x wartość użytkowa surowców morskich%x mechaniczna obróbka surowców%x wytwarzanie olejów%x koncentraty białkowe
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2867-X : zł 36

Available items

1.
Accession: 86071
Signature: W 639
Status: Checked in

Most often borrowed