Kijowski, Jacek Redakcja.
Sikora, Tadeusz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2858-0 : zł 26
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Objętość
X, [2], 218 s. :
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
005.6:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Systemy informatyczne stosowanie przemysł.
Żywność Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie bezpieczeństwo i higiena pracy jakość zarządzanie. podręcznik akademicki
Systemy informatyczne przemysł stosowanie podręcznik akademicki
Żywność zarządzanie jakość podręcznik akademicki
Słowa kluczowe
Dobra Praktyka produkcyjna i Higieniczna ISO 9000 przemysł spożywczy - zarządzanie bezpieczeństwem zarządzanie jakością - informatyzacja systemu jakość - zarządzanie jakością żywności HACCP GMP/GHP ISO 15161 żywność - jakość Unia Europejska - prawo żywnościowe ISO 14000 zarządzanie jakością - integracja systemów zarządzanie jakością - wykorzystanie oprogramowania komputerowego
080
%a 658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
080
%a 005.6:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
245
%a Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności :
%b integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2003.
300
%a X, [2], 218 s. :
%b rys., tab. ;%b rys., tab. ;%b rys., tab. ;
%c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Systemy informatyczne
%x stosowanie%x przemysł.
650
%a Żywność%a Przemysł rolno-spożywczy
%v podręcznik akademicki
%x zarządzanie%x bezpieczeństwo i higiena pracy%x jakość%x zarządzanie.
650
%a Systemy informatyczne
%v podręcznik akademicki
%x przemysł%x stosowanie
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x zarządzanie%x jakość
692
%x Dobra Praktyka produkcyjna i Higieniczna%x ISO 9000%x przemysł spożywczy - zarządzanie bezpieczeństwem%x zarządzanie jakością - informatyzacja systemu%x jakość - zarządzanie jakością żywności%x HACCP%x GMP/GHP%x ISO 15161%x żywność - jakość%x Unia Europejska - prawo żywnościowe%x ISO 14000%x zarządzanie jakością - integracja systemów%x zarządzanie jakością - wykorzystanie oprogramowania komputerowego
700
%a Kijowski, Jacek
%e Redakcja.
700
%a Sikora, Tadeusz
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2858-0 : zł 26