okładka

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa

Erdös, Zoltán, Kijowski, Jacek Redakcja., Sikora, Tadeusz Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2003.

Bezpieczeństwo żywności, Przemysł rolno-spożywczy, Systemy informatyczne stosowanie przemysł., Żywność Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie bezpieczeństwo i higiena pracy jakość zarządzanie. podręcznik akademicki, Systemy informatyczne przemysł stosowanie podręcznik akademicki, Żywność zarządzanie jakość podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Erdös, Zoltán
Kijowski, Jacek Redakcja.
Sikora, Tadeusz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2858-0 : zł 26
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2003.
Objętość
X, [2], 218 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
005.6:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Przemysł rolno-spożywczy
Systemy informatyczne stosowanie przemysł.
Żywność Przemysł rolno-spożywczy zarządzanie bezpieczeństwo i higiena pracy jakość zarządzanie. podręcznik akademicki
Systemy informatyczne przemysł stosowanie podręcznik akademicki
Żywność zarządzanie jakość podręcznik akademicki
Podręcznik
Słowa kluczowe
Dobra Praktyka produkcyjna i Higieniczna ISO 9000 przemysł spożywczy - zarządzanie bezpieczeństwem zarządzanie jakością - informatyzacja systemu jakość - zarządzanie jakością żywności HACCP GMP/GHP ISO 15161 żywność - jakość Unia Europejska - prawo żywnościowe ISO 14000 zarządzanie jakością - integracja systemów zarządzanie jakością - wykorzystanie oprogramowania komputerowego
020
%a 8320428580
080
%a 658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
080
%a 005.6:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
245
%a Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : %b integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2003.
300
%a X, [2], 218 s. : %b rys., tab. ;%b rys., tab. ;%b rys., tab. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Systemy informatyczne %x stosowanie%x przemysł.
650
%a Żywność%a Przemysł rolno-spożywczy %v podręcznik akademicki %x zarządzanie%x bezpieczeństwo i higiena pracy%x jakość%x zarządzanie.
650
%a Systemy informatyczne %v podręcznik akademicki %x przemysł%x stosowanie
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x zarządzanie%x jakość
655
%a Podręcznik
692
%x Dobra Praktyka produkcyjna i Higieniczna%x ISO 9000%x przemysł spożywczy - zarządzanie bezpieczeństwem%x zarządzanie jakością - informatyzacja systemu%x jakość - zarządzanie jakością żywności%x HACCP%x GMP/GHP%x ISO 15161%x żywność - jakość%x Unia Europejska - prawo żywnościowe%x ISO 14000%x zarządzanie jakością - integracja systemów%x zarządzanie jakością - wykorzystanie oprogramowania komputerowego
700
%a Erdös, Zoltán
700
%a Kijowski, Jacek %e Redakcja.
700
%a Sikora, Tadeusz %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2858-0 : zł 26

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 9296
Sygnatura: Cz 005
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane