Author
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3227-8 : zł 58
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
cop. 2006.
Issue number
Wyd. 4 (dodr.).
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Additional information
Bibliogr. s. 461-462. Indeks. Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
Object passwords
Technologia żywności
Maszyny i narzędzia przemysłowe
Żywność technologia narzędzia i maszyny podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Keywords
zamrażanie żywności ruch masy krystalizacja rozpuszczanie destylacja rektyfikacja procesy membranowe technologia żywności proces podstawowy w technologii żywności procesy mechaniczne rozdrabnianie ciał stałych przesiewanie sortowanie przepływ płynów formowanie ekstrudowanie fluidyzacja filtracja rozdrabnianie cieczy mieszanie przenoszenie ciepła przenoszenie masy ruch ciepła ogrzewanie chłodzenie odparowywanie suszenie ekstrakcja
080
%a 664:621.01](075.8)
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c cop. 2006.
300
%a 467, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Maszyny i narzędzia przemysłowe
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x narzędzia i maszyny
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
692
%x zamrażanie żywności%x ruch masy%x krystalizacja%x rozpuszczanie%x destylacja%x rektyfikacja%x procesy membranowe%x technologia żywności%x proces podstawowy w technologii żywności%x procesy mechaniczne%x rozdrabnianie ciał stałych%x przesiewanie%x sortowanie%x przepływ płynów%x formowanie%x ekstrudowanie%x fluidyzacja%x filtracja%x rozdrabnianie cieczy%x mieszanie%x przenoszenie ciepła%x przenoszenie masy%x ruch ciepła%x ogrzewanie%x chłodzenie%x odparowywanie%x suszenie%x ekstrakcja
700
%a Lewicki, Piotr Paweł
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-3227-8 : zł 58