okładka

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa

Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: cop. 2006.

Technologia żywności, Maszyny i narzędzia przemysłowe, Żywność technologia narzędzia i maszyny podręcznik akademicki, Żywność technologia podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

2 z 2

Autor
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-3227-8 : zł 58
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
cop. 2006.
Numer wydania
Wyd. 4 (dodr.).
Objętość
467, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
664:621.01](075.8)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Maszyny i narzędzia przemysłowe
Żywność technologia narzędzia i maszyny podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 461-462. Indeks. Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
Słowa kluczowe
technologia żywności fluidyzacja filtracja chłodzenie odparowywanie procesy membranowe proces podstawowy w technologii żywności procesy mechaniczne rozdrabnianie cieczy mieszanie suszenie ekstrakcja rozdrabnianie ciał stałych przesiewanie przenoszenie ciepła przenoszenie masy krystalizacja rozpuszczanie formowanie ekstrudowanie zamrażanie żywności ruch masy sortowanie przepływ płynów ruch ciepła ogrzewanie destylacja rektyfikacja
020
%a 8320432278
080
%a 664(075.8)
080
%a 664:621.01](075.8)
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 4 (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c cop. 2006.
300
%a 467, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 461-[462]. Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Maszyny i narzędzia przemysłowe
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia%x narzędzia i maszyny
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
655
%a Podręcznik
692
%x technologia żywności%x fluidyzacja%x filtracja%x chłodzenie%x odparowywanie%x procesy membranowe%x proces podstawowy w technologii żywności%x procesy mechaniczne%x rozdrabnianie cieczy%x mieszanie%x suszenie%x ekstrakcja%x rozdrabnianie ciał stałych%x przesiewanie%x przenoszenie ciepła%x przenoszenie masy%x krystalizacja%x rozpuszczanie%x formowanie%x ekstrudowanie%x zamrażanie żywności%x ruch masy%x sortowanie%x przepływ płynów%x ruch ciepła%x ogrzewanie%x destylacja%x rektyfikacja
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-3227-8 : zł 58

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 89234
Sygnatura: W 66
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 89235
Sygnatura: W 66
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane