Autor
Kowalska, Aleksandra
Tytuł
Jakość i konkurencyjność w rolnictwie ekologicznym
ISBN
978-83-7641-322-8 : zł 50
Miejsce wydania
Warszawa :
338.43(438) : 631.95 : 005.6](075.8)
Hasła przedmiotowe
Jakość produktu rolnictwo 21 w. Polska
Przemysł rolno-spożywczy konkurencyjność 21 w. Polska
Jakość produktu rolnictwo od 2001 r. Polska
Przemysł rolno-spożywczy konkurencyjność od 2001 r. Polska
Rolnictwo ekologiczne konkurencyjność od 2001 r. Polska
Zarządzanie jakością rolnictwo od 2001 r. Polska
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 269-283. Bibliogr. s. 269-283.
Dla studentów wydziałów ekonomicznych i przyrodniczych.
080
%a 338.43(438) : 631.95 : 005.6](075.8)
100
%a Kowalska, Aleksandra
245
%a Jakość i konkurencyjność w rolnictwie ekologicznym /
260
%a Warszawa :
%b Difin,
%c 2010.
300
%a 295 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliogr. s. 269-283.%a Bibliogr. s. 269-283.
521
%a Dla studentów wydziałów ekonomicznych i przyrodniczych.
650
%a Jakość produktu
%x rolnictwo
%y 21 w.
%z Polska
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
%x konkurencyjność
%y 21 w.
%z Polska
650
%a Rolnictwo ekologiczne
650
%a Jakość produktu
%x rolnictwo
%y od 2001 r.
%z Polska
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
%x konkurencyjność
%y od 2001 r.
%z Polska
650
%a Rolnictwo ekologiczne
%x konkurencyjność
%y od 2001 r.
%z Polska
650
%a Zarządzanie jakością
%x rolnictwo
%y od 2001 r.
%z Polska
920
%a 978-83-7641-322-8 : zł 50