Podstawy biochemii
Kączkowski, Jerzy, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 1998
Biochemia, Żywność chemia., Podręcznik
dostępne:
0 z 1
Autor
Kączkowski, Jerzy
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Podstawy biochemii
ISBN
83-204-2261-2 : zł 24
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1998
Numer wydania
[Wyd. 11, dodr.].
Objętość
352, [4] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
577.1:664+63](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. s. 336 i przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. s. 336 i przy rozdz. - Indeks.
Hasła przedmiotowe
Biochemia
Żywność chemia.
Podręcznik
020
%a 8320422612
080
%a 577.1:664+63](075.8)
100
%a Kączkowski, Jerzy
245
%a Podstawy biochemii /
250
%a [Wyd. 11, dodr.].
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1998
%e (Warsz. :%e (Warsz. :
%f DN-T).%f DN-T).
300
%a 352, [4] s. :
%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 336 i przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. s. 336 i przy rozdz. - Indeks.
650
%a Biochemia
650
%a Żywność
%x chemia.
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2261-2 : zł 24
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 42720
Sygnatura: 57
Sygnatura: 57
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/08/29
Termin zwrotu: 2024/08/29