
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
Gahm, Bernhard, Mac, Renata Tłumaczenie, Wydawnictwo Rea
Rok wydania: cop. 2012.
Potrawy mięsne, Wędliny, Wędzarnictwo, Przepisy kulinarne
dostępne:
1 z 1
Autor
Gahm, Bernhard
Mac, Renata Tłumaczenie
Wydawnictwo Rea
Tytuł
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
ISBN
978-83-7544-548-0 : zł 22,90
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea,
Rok wydania
cop. 2012.
Objętość
124 s. :
Rozmiary
24 cm +
UKD
637.5.033/.035
641.55/.56
Hasła przedmiotowe
Potrawy mięsne
Wędliny
Wędzarnictwo
Przepisy kulinarne
Informacje dodatkowe
Indeks. Indeks.
020
%a 9788375445480
080
%a 637.5.033/.035
080
%a 641.55/.56
100
%a Gahm, Bernhard
245
%a Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Rea,
%c cop. 2012.
300
%a 124 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 24 cm +
504
%a Indeks.%a Indeks.
650
%a Potrawy mięsne
650
%a Wędliny
650
%a Wędzarnictwo
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Mac, Renata
%e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 978-83-7544-548-0 : zł 22,90
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: I-7-19142
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia