okładka

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

Gahm, Bernhard, Mac, Renata Tłumaczenie, Wydawnictwo Rea

Rok wydania: cop. 2012.

Potrawy mięsne, Wędliny, Wędzarnictwo, Przepisy kulinarne

dostępne:

1 z 1

Autor
Gahm, Bernhard
Mac, Renata Tłumaczenie
Wydawnictwo Rea
Tytuł
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
ISBN
978-83-7544-548-0 : zł 22,90
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea,
Rok wydania
cop. 2012.
Objętość
124 s. :
Rozmiary
24 cm +
UKD
637.5.033/.035
641.55/.56
Hasła przedmiotowe
Potrawy mięsne
Wędliny
Wędzarnictwo
Przepisy kulinarne
Informacje dodatkowe
Indeks. Indeks.
020
%a 9788375445480
080
%a 637.5.033/.035
080
%a 641.55/.56
100
%a Gahm, Bernhard
245
%a Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Rea, %c cop. 2012.
300
%a 124 s. : %b il. kolor. ;%b il. kolor. ; %c 24 cm +
504
%a Indeks.%a Indeks.
650
%a Potrawy mięsne
650
%a Wędliny
650
%a Wędzarnictwo
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Mac, Renata %e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 978-83-7544-548-0 : zł 22,90

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: I-7-19142
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane