Biotechnologia żywności : procesy fermentacji i biosyntezy
Leśniak, Władysław
Rok wydania: 2002.
Przemysł fermentacyjny technologia, Podręcznik
dostępne:
0 z 0
Autor
Leśniak, Władysław
Tytuł
Biotechnologia żywności : procesy fermentacji i biosyntezy
ISBN
83-7011-566-7
Miejsce wydania
Wrocław :
Wydawnictwo
Wydaw. Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego,
Rok wydania
2002.
Objętość
343 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
663/664:579.6:577](075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Przemysł fermentacyjny technologia
Podręcznik
020
%a 8370115667
080
%a 663/664:579.6:577](075.8)
100
%a Leśniak, Władysław
245
%a Biotechnologia żywności :
%b procesy fermentacji i biosyntezy /
260
%a Wrocław :
%b Wydaw. Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego,
%c 2002.
300
%a 343 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Przemysł fermentacyjny
%x technologia
655
%a Podręcznik
920
%a 83-7011-566-7