Autor
Pomiane, Édouard de
Pradel, Robert Tłumaczenie
Spółdzielnia Wydawniczo-Handlowa "Książka i Wiedza"
Tytuł
Nauka przyrządzania potraw w sześciu lekcjach czyli Wstęp do kuchni domowej
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Książka i Wiedza",
Hasła przedmiotowe
Przepisy kulinarne 1901-1939 r.
Informacje dodatkowe
Tyt. oryg.: "La cuisine en six leçons ou l'initation à la cuisine familiale".
100
%a Pomiane, Édouard de
245
%a Nauka przyrządzania potraw w sześciu lekcjach czyli Wstęp do kuchni domowej /
260
%a Warszawa :
%b "Książka i Wiedza",
%c 1991
%e (Piła :%e (Piła :
%f ZG).%f ZG).
300
%a 245, [3] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 17 cm.
500
%a Tyt. oryg.: "La cuisine en six leçons ou l'initation à la cuisine familiale".
655
%a Przepisy kulinarne
%y 1901-1939 r.
700
%a C. T.
%e Tłumaczenie
700
%a Pradel, Robert
%e Tłumaczenie
710
%a Spółdzielnia Wydawniczo-Handlowa "Książka i Wiedza"