okładka

Nauka przyrządzania potraw w sześciu lekcjach czyli Wstęp do kuchni domowej

Pomiane, Édouard de, C. T. Tłumaczenie, Pradel, Robert Tłumaczenie, Spółdzielnia Wydawniczo-Handlowa "Książka i Wiedza"

Rok wydania: 1991

Przepisy kulinarne 1901-1939 r., 1901-1914, 1901-2000, 1914-1918, 1918-1939

dostępne:

1 z 1

Autor
Pomiane, Édouard de
C. T. Tłumaczenie
Pradel, Robert Tłumaczenie
Spółdzielnia Wydawniczo-Handlowa "Książka i Wiedza"
Tytuł
Nauka przyrządzania potraw w sześciu lekcjach czyli Wstęp do kuchni domowej
ISBN
83-05-12460-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Książka i Wiedza",
Rok wydania
1991
Objętość
245, [3] s. :
Rozmiary
17 cm.
UKD
641.5.021
Hasła przedmiotowe
Przepisy kulinarne 1901-1939 r.
1901-1914
1901-2000
1914-1918
1918-1939
Informacje dodatkowe
Tyt. oryg.: "La cuisine en six leçons ou l'initation à la cuisine familiale".
020
%a 8305124606
080
%a 641.5.021
100
%a Pomiane, Édouard de
245
%a Nauka przyrządzania potraw w sześciu lekcjach czyli Wstęp do kuchni domowej /
260
%a Warszawa : %b "Książka i Wiedza", %c 1991 %e (Piła :%e (Piła : %f ZG).%f ZG).
300
%a 245, [3] s. : %b il. ;%b il. ; %c 17 cm.
500
%a Tyt. oryg.: "La cuisine en six leçons ou l'initation à la cuisine familiale".
648
%a 1901-1914
648
%a 1901-2000
648
%a 1914-1918
648
%a 1918-1939
655
%a Przepisy kulinarne %y 1901-1939 r.
700
%a C. T. %e Tłumaczenie
700
%a Pradel, Robert %e Tłumaczenie
710
%a Spółdzielnia Wydawniczo-Handlowa "Książka i Wiedza"
920
%a 83-05-12460-6

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: I-N-01725
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane