okładka

Ogólna technologia żywności

Dłużewska, Elżbieta Redakcja, Leszczyński, Krzysztof Redakcja, Wydawnictwo SGGW

Rok wydania: 2013.

Technologia żywności, Przemysł rolno-spożywczy, Technologia żywności, Żywność, Podręcznik, Podręczniki [Typ publikacji]

dostępne:

1 z 1

Autor
Dłużewska, Elżbieta Redakcja
Leszczyński, Krzysztof Redakcja
Wydawnictwo SGGW
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
978-83-7583-480-2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Rok wydania
2013.
Objętość
178, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.8)
664
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Przemysł rolno-spożywczy
Technologia żywności
Żywność
Podręcznik
Podręczniki [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 9788375834802
080
%a (075.8)
080
%a 664
245
%a Ogólna technologia żywności /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2013.
300
%a 178, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Technologia żywności
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
655
%a Podręcznik
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Dłużewska, Elżbieta %e Redakcja
700
%a Leszczyński, Krzysztof %e Redakcja
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7583-480-2

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: IDD94802
Sygnatura: 66/68
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane