okładka

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Bednarski, Włodzimierz Red., Reps, Arnold Red., Adamczak, Marek

Rok wydania: 2003.

Biotechnologia, Żywność prozdrowotna, Podręczniki akademickie projekty 1944-1956 r. Polska

dostępne:

0 z 0

Autor
Bednarski, Włodzimierz Red.
Reps, Arnold Red.
Adamczak, Marek
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2783-5 :
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2003.
Numer wydania
Wyd. 2 zm.
Objętość
498 s. :
Rozmiary
25 cm.
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia
Żywność prozdrowotna
Podręczniki akademickie projekty 1944-1956 r. Polska
020
%a 8320427835
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 2 zm.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2003.
300
%a 498 s. : %c 25 cm.
650
%a Biotechnologia
650
%a Żywność prozdrowotna
655
%a Podręczniki akademickie %x projekty %y 1944-1956 r. %z Polska
700
%a Bednarski, Włodzimierz %e Red.
700
%a Reps, Arnold %e Red.
700
%a Adamczak, Marek
920
%a 83-204-2783-5 :

Dostępne egzemplarze

Najczęściej wypożyczane