Mikrobiologia żywności
Jałosińska, Małgorzata Alicja
Year of publication: 2006.
Mikrobiologia, Żywność Mikrobiologia podręcznik akademicki, Podręcznik
available:
1 from 1
Author
Jałosińska, Małgorzata Alicja
Title
Mikrobiologia żywności
ISBN
83-89184-13-3
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo Format-AB,
Year of publication
2006.
Volume
218 s. :
Dimensions
21 cm.
UDC
579.67(075.3-021.66)
579(075.8)
Additional information
Bibliogr. s. 217-218. Bibliogr. s. 217-218.
Bibliogr. - Indeks.
Do kształcenia w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
Object passwords
Mikrobiologia
Żywność Mikrobiologia podręcznik akademicki
Podręcznik
020
%a 8389184133
080
%a 579.67(075.3-021.66)
080
%a 579(075.8)
100
%a Jałosińska, Małgorzata Alicja
245
%a Mikrobiologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Format-AB,
%c 2006.
300
%a 218 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 217-218.%a Bibliogr. s. 217-218.
504
%a Bibliogr. - Indeks.
521
%a Do kształcenia w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
650
%a Mikrobiologia
650
%a Żywność%a Mikrobiologia
%v podręcznik akademicki
655
%a Podręcznik
920
%a 83-89184-13-3
Available items
1.
Accession: 23988
Signature: 57
Signature: 57
Status: Checked in