Ogólna technologia żywności
Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 2004.
Technologia żywności, Żywność technologia., Podręcznik, Podręczniki akademickie.
1 z 1
Dostępne egzemplarze
Sygnatura: 664
Instytut Książki dba o ochronę prywatności użytkowników i bezpieczeństwo przetwarzania ich danych osobowych oraz stosuje odpowiednie rozwiązania technologiczne zapobiegające ingerencji osób trzecich w prywatność użytkowników. Używamy także plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów oraz do celów statystycznych.Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Kliknij "Zamknij" aby zaakceptować naszą politykę prywatności.
Ogólna technologia żywności
Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 2004.
Technologia żywności, Żywność technologia., Podręcznik, Podręczniki akademickie.
1 z 1