Hryniewiecki, Lech Redakcja.
Tytuł
Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu
ISBN
83-01-13294-9 (cz. 1)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Naukowe PWN,
Numer wydania
Wyd. 2 popr.
Informacje dodatkowe
Stanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Początek stanowi cz.2 pod nr N 335067
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Zanieczyszczenie żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
245
%a Żywienie człowieka.
%n 1,
%p Podstawy nauki o żywieniu /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. Naukowe PWN,
%c 2000.
300
%a 512, [2] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 25 cm.
500
%a Stanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
580
%a Początek stanowi cz.2 pod nr N 335067
650
%a Fizjologia żywienia
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Dodatki do żywności
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Gawęcki, Jan
%e Redakcja.
700
%a Hryniewiecki, Lech
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Naukowe PWN
920
%a 83-01-13294-9 (cz. 1)