Autor
Kaźmierczak, Magdalena
Tytuł
Technologie produkcji cukierniczej : podręcznik do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej. Cz. 1
ISBN
978-83-7544-360-8 : zł 34,90
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 302-304. Bibliogr. s. 302-304.
Hasła przedmiotowe
Cukiernictwo
100
%a Kaźmierczak, Magdalena
245
%a Technologie produkcji cukierniczej :
%b podręcznik do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej.
%n Cz. 1 /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Rea,
%c cop. 2011.
300
%a 304 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 302-304.%a Bibliogr. s. 302-304.
920
%a 978-83-7544-360-8 : zł 34,90