okładka

Technologie produkcji cukierniczej : podręcznik do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej. Cz. 1

Kaźmierczak, Magdalena, Wydawnictwo Rea

Rok wydania: cop. 2011.

Cukiernictwo, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Kaźmierczak, Magdalena
Wydawnictwo Rea
Tytuł
Technologie produkcji cukierniczej : podręcznik do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej. Cz. 1
ISBN
978-83-7544-360-8 : zł 34,90
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea,
Rok wydania
cop. 2011.
Objętość
304 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.3-021.66)
664.14
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 302-304. Bibliogr. s. 302-304.
Hasła przedmiotowe
Cukiernictwo
Podręcznik
020
%a 9788375443608
080
%a (075.3-021.66)
080
%a 664.14
100
%a Kaźmierczak, Magdalena
245
%a Technologie produkcji cukierniczej : %b podręcznik do nauki zawodu cukiernik w zasadniczej szkole zawodowej i szkole policealnej. %n Cz. 1 /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Rea, %c cop. 2011.
300
%a 304 s. : %b il. kolor. ;%b il. kolor. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 302-304.%a Bibliogr. s. 302-304.
650
%a Cukiernictwo
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 978-83-7544-360-8 : zł 34,90

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: J39210
Sygnatura: 62
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane