book cover

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3

Flis, Krystyna

Year of publication: 2007.

Żywność, Podręczniki dla szkół zawodowych

available:

1 from 1

Author
Flis, Krystyna
Title
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 3
ISBN
83-02-04165-3
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
2007.
Issue number
Wyd. 13.
Volume
254 s. ;
Dimensions
21 cm.
UDC
664+63]::620.2:641.5.024.3/.4(075.3)
Object passwords
Żywność
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302031704
020
%a 8302041653
080
%a 664+63]::620.2:641.5.024.3/.4(075.3)
100
%a Flis, Krystyna
245
%a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. %n Cz. 3 /
250
%a Wyd. 13.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 2007.
300
%a 254 s. ; %c 21 cm.
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-02-04165-3

Available items

1.
Accession: 22015
Signature: 63
Status: Checked in

Most often borrowed