Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
UKD
640.43/.44:641.54](075.3-021.66)
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia urządzenia.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [280]. Bibliogr. s. [280].
Dla kl. 1 i 2 technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz technik organizacji usług gastronomicznych.
080
%a 640.43/.44:641.54](075.3-021.66)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 2008.
300
%a 278, [2] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 20x21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [280].%a Bibliogr. s. [280].
521
%a Dla kl. 1 i 2 technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz technik organizacji usług gastronomicznych.
650
%a Żywność
%x technologia%x urządzenia.
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne