substitute book cover

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Year of publication: 1997

Gastronomia urządzenia, Żywność technologia urządzenia., Podręcznik

Author
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
83-02-06564-1 zł 17
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
1997
Issue number
Wyd. 6 popr. i uzup.
Volume
254, [2] s. :
Dimensions
19 x 21 cm.
UDC
64.024.3/.4(075.3)
Additional information
Bibliogr. s. [256].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia - specjalizacja żywienie zbiorowe oraz zawód technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Object passwords
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Podręcznik
020
%a 8302065641
080
%a 64.024.3/.4(075.3)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 6 popr. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1997 %e (Rzesz. : %f RZG).
300
%a 254, [2] s. : %b fot., rys., wykr. ; %c 19 x 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [256].
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia - specjalizacja żywienie zbiorowe oraz zawód technik żywienia i gospodarstwa domowego.
650
%a Gastronomia %x urządzenia
650
%a Żywność %x technologia%x urządzenia.
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-06564-1 zł 17