Autor
Dumanowski, Jarosław Oprac.
Muzeum Pałacu w Wilanowie
Tytuł
Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelakich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Muzeum Pałac w Wilanowie,
Seria
Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie Zabytki Kulinarne ; t. 2
Informacje dodatkowe
Tyt. grzb.: Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów.
Bibliogr. s. 209-210. Indeks. Bibliogr. s. 209-210. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Kultura stołu 17 w. 17 w. Polska
245
%a Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelakich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne /
260
%a Warszawa :
%b Muzeum Pałac w Wilanowie,
%c cop. 2011.
300
%a 273, [2] s. :
%b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ;
%c 30 cm.
490
%a Monumenta Poloniae Culinaria =%a Polskie Zabytki Kulinarne ;
%v t. 2
500
%a Tyt. grzb.: Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów.
504
%a Bibliogr. s. 209-210. Indeks.%a Bibliogr. s. 209-210. Indeks.
650
%a Kultura stołu
%y 17 w.%y 17 w.
%z Polska
650
%a Kuchnia polska
%y 17 w.
700
%a Dumanowski, Jarosław
%e Oprac.
700
%a Jankowski, Rafał
%e Oprac.
710
%a Muzeum Pałacu w Wilanowie