okładka

Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelakich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne

Dumanowski, Jarosław Oprac., Jankowski, Rafał Oprac., Muzeum Pałacu w Wilanowie

Rok wydania: cop. 2011.

Kultura stołu 17 w. 17 w. Polska, Kuchnia polska 17 w., 1601-1700

Autor
Dumanowski, Jarosław Oprac.
Jankowski, Rafał Oprac.
Muzeum Pałacu w Wilanowie
Tytuł
Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelakich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne
ISBN
978-83-60959-18-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Muzeum Pałac w Wilanowie,
Rok wydania
cop. 2011.
Objętość
273, [2] s. :
Rozmiary
30 cm.
Seria
Monumenta Poloniae Culinaria = Polskie Zabytki Kulinarne ; t. 2
UKD
392.8(438)
641.55/.56
Informacje dodatkowe
Tyt. grzb.: Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów.
Bibliogr. s. 209-210. Indeks. Bibliogr. s. 209-210. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Kultura stołu 17 w. 17 w. Polska
Kuchnia polska 17 w.
1601-1700
020
%a 9788360959183
080
%a 392.8(438)
080
%a 641.55/.56
245
%a Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelakich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne /
260
%a Warszawa : %b Muzeum Pałac w Wilanowie, %c cop. 2011.
300
%a 273, [2] s. : %b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ; %c 30 cm.
490
%a Monumenta Poloniae Culinaria =%a Polskie Zabytki Kulinarne ; %v t. 2
500
%a Tyt. grzb.: Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów.
504
%a Bibliogr. s. 209-210. Indeks.%a Bibliogr. s. 209-210. Indeks.
648
%a 1601-1700
650
%a Kultura stołu %y 17 w.%y 17 w. %z Polska
650
%a Kuchnia polska %y 17 w.
700
%a Dumanowski, Jarosław %e Oprac.
700
%a Jankowski, Rafał %e Oprac.
710
%a Muzeum Pałacu w Wilanowie
920
%a 978-83-60959-18-3