Nowa kuchnia śląska
Choroś, Monika, Słomczyńska, Otylia Redakcja., Sochacka, Stanisława Redakcja.
Rok wydania: 1987
Kuchnia śląska
Autor
Choroś, Monika
Słomczyńska, Otylia Redakcja.
Sochacka, Stanisława Redakcja.
Tytuł
Nowa kuchnia śląska
Miejsce wydania
Opole :
Wydawnictwo
Wydaw. Instytutu Śląskiego,
Rok wydania
1987
Numer wydania
[Wyd. 2].
Objętość
523, [1] s. :
Rozmiary
30 cm.
UKD
641.5.021
Hasła przedmiotowe
Kuchnia śląska
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 511. - Indeks. Bibliogr. s. 511. - Indeks.
080
%a 641.5.021
245
%a Nowa kuchnia śląska /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Opole :
%b Wydaw. Instytutu Śląskiego,
%c 1987
%e (Ruda Śl. :%e (Ruda Śl. :
%f ZFotopoligr.).%f ZFotopoligr.).
300
%a 523, [1] s. :
%b rys. ;%b rys. ;
%c 30 cm.
504
%a Bibliogr. s. 511. - Indeks.%a Bibliogr. s. 511. - Indeks.
650
%a Kuchnia śląska
700
%a Choroś, Monika
700
%a Słomczyńska, Otylia
%e Redakcja.
700
%a Sochacka, Stanisława
%e Redakcja.