okładka zastępcza

Technologia gastronomiczna. Cz.1

Futyma, Agata Tł., Kwiatkowski, Robert Tł, Tawska, Iwona Tł.

Rok wydania: 2002.

Kucharstwo podręcznik dla szkół zawodowych, Kucharstwo technologia podręcznik dla szkół zawodowych

Autor
Futyma, Agata Tł.
Kwiatkowski, Robert Tł
Tawska, Iwona Tł.
Tytuł
Technologia gastronomiczna. Cz.1
ISBN
83-7141-070-0
Miejsce wydania
Warszawa : Bad Homburg vor der Höhe :
Wydawnictwo
Rea ; Gehlen,
Rok wydania
2002.
Objętość
166 s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
64
641.5(075.3)
Informacje dodatkowe
Tyt. oryg.: "Kochen und Backen" 1996.
Dla tech. gastronomicznego i hotelarskiego oraz zsz.
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo podręcznik dla szkół zawodowych
Kucharstwo technologia podręcznik dla szkół zawodowych
020
%a 8371410700
080
%a 64
080
%a 641.5(075.3)
245
%a Technologia gastronomiczna. %n Cz.1 /
260
%a Warszawa :%a Bad Homburg vor der Höhe : %b Rea ;%b Gehlen, %c 2002.
300
%a 166 s. : %b fot. kolor., rys. ; %c 25 cm.
500
%a Tyt. oryg.: "Kochen und Backen" 1996.
521
%a Dla tech. gastronomicznego i hotelarskiego oraz zsz.
650
%a Kucharstwo %v podręcznik dla szkół zawodowych
650
%a Kucharstwo %v podręcznik dla szkół zawodowych %x technologia
700
%a Futyma, Agata %e Tł.
700
%a Kwiatkowski, Robert %e Tł
700
%a Tawska, Iwona %e Tł.
920
%a 83-7141-070-0