okładka

Maszyny i aparatura technologiczna przemysłu spożywczego

Błasiński, Henryk, Pyć, Kazimierz Wojciech, Rzyski, Edward, Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej

Rok wydania: 2001.

Maszyny i narzędzia przemysłowe, Technologia żywności, Podręcznik

Autor
Błasiński, Henryk
Pyć, Kazimierz Wojciech
Rzyski, Edward
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Tytuł
Maszyny i aparatura technologiczna przemysłu spożywczego
ISBN
83-7283-041-X
Miejsce wydania
Łódź :
Wydawnictwo
Wydaw. PŁ,
Rok wydania
2001.
Numer wydania
Wyd. 3 zm.
Objętość
531 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Skrypty dla Szkół Wyższych / Politechnika Łódzka
UKD
621:664](075.8)
Hasła przedmiotowe
Maszyny i narzędzia przemysłowe
Technologia żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
Dla studentów Wydziału Chemii Spożywczej i Biotechnologii, Wydziału Chemicznego oraz Wydz. Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska.
020
%a 837283041X
080
%a 621:664](075.8)
100
%a Błasiński, Henryk
245
%a Maszyny i aparatura technologiczna przemysłu spożywczego /
250
%a Wyd. 3 zm.
260
%a Łódź : %b Wydaw. PŁ, %c 2001.
300
%a 531 s. : %b il. ; %c 24 cm.
490
%a Skrypty dla Szkół Wyższych / Politechnika Łódzka
504
%a Bibliogr.
521
%a Dla studentów Wydziału Chemii Spożywczej i Biotechnologii, Wydziału Chemicznego oraz Wydz. Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska.
650
%a Maszyny i narzędzia przemysłowe
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Pyć, Kazimierz Wojciech
700
%a Rzyski, Edward
710
%a Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
920
%a 83-7283-041-X