Potrawy z ziemniaków, pyzy, kluski, zapiekanki : 165 przepisów
Reda, Anna Oprac.
Rok wydania: 2011.
Ziemniaki kucharstwo i przetwórstwo 21 w.
Autor
Reda, Anna Oprac.
Tytuł
Potrawy z ziemniaków, pyzy, kluski, zapiekanki : 165 przepisów
ISBN
978-83-7648-601-7
Miejsce wydania
Warszawa:
Wydawnictwo
Prószyński Media,
Rok wydania
2011.
Objętość
175 s.:
Rozmiary
24 cm.
Seria
Biblioteczka Poradnika Domowego. Wydanie specjalne. ; 4(9)/09
Hasła przedmiotowe
Ziemniaki kucharstwo i przetwórstwo 21 w.
Informacje dodatkowe
Indeks.
n
020
%a 9788376486017
245
%a Potrawy z ziemniaków, pyzy, kluski, zapiekanki :
%b 165 przepisów /
260
%a Warszawa:
%b Prószyński Media,
%c 2011.
300
%a 175 s.:
%b il.kolor.;
%c 24 cm.
490
%a Biblioteczka Poradnika Domowego. Wydanie specjalne. ;
%v 4(9)/09
504
%a Indeks.
506
%a n
650
%a Ziemniaki
%x kucharstwo i przetwórstwo
%y 21 w.
700
%a Reda, Anna
%e Oprac.
920
%a 978-83-7648-601-7