Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Year of publication: [2003].
Gastronomia urządzenia, Żywność technologia urządzenia., Podręcznik
Author
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
83-02-07120-X
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
[2003].
Issue number
Wyd. 9.
Volume
278, [1] s. :
Dimensions
20 x 21 cm.
UDC
640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
Object passwords
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Podręcznik
Additional information
Bibliogr.
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
020
%a 830207120X
080
%a 640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 9.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c [2003].
300
%a 278, [1] s. :
%b il. ;
%c 20 x 21 cm.
504
%a Bibliogr.
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650
%a Gastronomia
%x urządzenia
650
%a Żywność
%x technologia%x urządzenia.
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07120-X