![okładka zastępcza](/SkNewWeb/images/ecover0.png)
Analiza żywności. Cz. 1
Klepacka, Mirosława Red., Fedejko, Alicja
Rok wydania: 2000.
Żywność analiza podręczniki laboratoryjne.
Autor
Klepacka, Mirosława Red.
Fedejko, Alicja
Tytuł
Analiza żywności. Cz. 1
ISBN
83-86241-97-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Fundacja - Rozwój SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2000.
Numer wydania
Wyd. 3 aktualizowane.
Objętość
186 s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność analiza podręczniki laboratoryjne.
020
%a 8386241977
245
%a Analiza żywności.
%n Cz. 1 /
250
%a Wyd. 3 aktualizowane.
260
%a Warszawa :
%b Fundacja - Rozwój SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2000.
300
%a 186 s. :
%c 24 cm.
650
%a Żywność
%v podręczniki laboratoryjne.
%x analiza
700
%a Klepacka, Mirosława
%e Red.
700
%a Fedejko, Alicja
920
%a 83-86241-97-7