okładka zastępcza

Analiza żywności. Cz. 1

Klepacka, Mirosława Red., Fedejko, Alicja

Rok wydania: 2000.

Żywność analiza podręczniki laboratoryjne.

Autor
Klepacka, Mirosława Red.
Fedejko, Alicja
Tytuł
Analiza żywności. Cz. 1
ISBN
83-86241-97-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Fundacja - Rozwój SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2000.
Numer wydania
Wyd. 3 aktualizowane.
Objętość
186 s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność analiza podręczniki laboratoryjne.
020
%a 8386241977
245
%a Analiza żywności. %n Cz. 1 /
250
%a Wyd. 3 aktualizowane.
260
%a Warszawa : %b Fundacja - Rozwój SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2000.
300
%a 186 s. : %c 24 cm.
650
%a Żywność %v podręczniki laboratoryjne. %x analiza
700
%a Klepacka, Mirosława %e Red.
700
%a Fedejko, Alicja
920
%a 83-86241-97-7