![book cover](/SkNewWeb/pictures/get_cover/1295767.jpg)
Wybrane procesy w technologii żywności
Biller, Elżbieta, Wierzbicka, Agnieszka
Year of publication: 2003.
Konserwacja żywności, Podręcznik
Author
Biller, Elżbieta
Wierzbicka, Agnieszka
Title
Wybrane procesy w technologii żywności
ISBN
83-7244-440-4
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Year of publication
2003.
Volume
124, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
664.8/.9(075.8)
Additional information
Bibliogr. przy rozdz.
Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności.
Object passwords
Konserwacja żywności
Podręcznik
020
%a 8372444404
080
%a 664.8/.9(075.8)
100
%a Biller, Elżbieta
245
%a Wybrane procesy w technologii żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2003.
300
%a 124, [1] s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności.
650
%a Konserwacja żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Wierzbicka, Agnieszka
920
%a 83-7244-440-4