okładka zastępcza

Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności

Gniewosz, Małgorzata, Sobczak, Eugeniusz Redakcja.

Rok wydania: 2004.

Bakterie, Drożdże, Grzyby, Klasyfikacja, Grzyby pleśniowe, Mikrobiologia żywności, Grzyby ultrastruktura, Grzybnia ultrastruktura, Bakterie ultrastruktura, Saccharomyces ultrastruktura, Bakterie klasyfikacja, Saccharomyces klasyfikacja, Mikrobiologia, Żywność, Materiały pomocnicze, Atlasy [Typ publikacji]

Autor
Gniewosz, Małgorzata
Sobczak, Eugeniusz Redakcja.
Tytuł
Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności
ISBN
83-7244-522-2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2004.
Objętość
88 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
579.67:579.8:582.28](084.4)(075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 88.
Hasła przedmiotowe
Bakterie
Drożdże
Grzyby
Klasyfikacja
Grzyby pleśniowe
Mikrobiologia żywności
Grzyby ultrastruktura
Grzybnia ultrastruktura
Bakterie ultrastruktura
Saccharomyces ultrastruktura
Bakterie klasyfikacja
Saccharomyces klasyfikacja
Mikrobiologia
Żywność
Materiały pomocnicze
Atlasy [Typ publikacji]
020
%a 8372445222
080
%a 579.67:579.8:582.28](084.4)(075.8)
245
%a Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności /
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2004.
300
%a 88 s. : %b fot. (w tym kolor.), rys. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 88.
650
%a Bakterie
650
%a Drożdże
650
%a Grzyby
650
%a Klasyfikacja
650
%a Grzyby pleśniowe
650
%a Mikrobiologia żywności
650
%a Grzyby %x ultrastruktura
650
%a Grzybnia %x ultrastruktura
650
%a Bakterie %x ultrastruktura
650
%a Saccharomyces %x ultrastruktura
650
%a Bakterie %x klasyfikacja
650
%a Saccharomyces %x klasyfikacja
650
%a Mikrobiologia
650
%a Żywność
655
%a Materiały pomocnicze
655
%a Atlasy [Typ publikacji]
700
%a Gniewosz, Małgorzata
700
%a Sobczak, Eugeniusz %e Redakcja.
920
%a 83-7244-522-2