Author
Gniewosz, Małgorzata
Sobczak, Eugeniusz Redakcja.
Title
Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Year of publication
2004.
UDC
579.67:579.8:582.28](084.4)(075.8)
Object passwords
Bakterie
Saccharomyces ultrastruktura
Saccharomyces klasyfikacja
Additional information
Bibliogr. s. 88.
080
%a 579.67:579.8:582.28](084.4)(075.8)
245
%a Atlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2004.
300
%a 88 s. :
%b fot. (w tym kolor.), rys. ;
%c 24 cm.
650
%a Mikrobiologia żywności
650
%a Grzyby
%x ultrastruktura
650
%a Grzybnia
%x ultrastruktura
650
%a Bakterie
%x ultrastruktura
650
%a Saccharomyces
%x ultrastruktura
650
%a Bakterie
%x klasyfikacja
650
%a Saccharomyces
%x klasyfikacja
655
%a Materiały pomocnicze
655
%a Atlasy [Typ publikacji]
700
%a Gniewosz, Małgorzata
700
%a Sobczak, Eugeniusz
%e Redakcja.