book cover

Kucharz polski : 1635 praktycznych przepisów smacznych, tanich i wystawnych obiadów, pieczenia ciast, smażenia konfitur, przyrządzania lodów, kremów, soków, wódek, deserów, konserw, wędlin oraz różne sekreta domowe i spiżarniane, niezbędne dla każdej dobrej i skrzętnej gospodyni

Śleżańska, Maria

Year of publication: 1990

Książka kucharska

Author
Śleżańska, Maria
Title
Kucharz polski : 1635 praktycznych przepisów smacznych, tanich i wystawnych obiadów, pieczenia ciast, smażenia konfitur, przyrządzania lodów, kremów, soków, wódek, deserów, konserw, wędlin oraz różne sekreta domowe i spiżarniane, niezbędne dla każdej dobrej i skrzętnej gospodyni
ISBN
83-85090-02-9
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
"Wigor",
Year of publication
1990
Volume
X, 594, [4] s. ;
Dimensions
24 cm.
UDC
641.5.021
Additional information
Przedr. faks., oryg. : Poznań : Księgarnia J. Leitgebera i S-ki, 1932. - Wyd. 8 popr. i powiększone.
Indeks.
Object passwords
Książka kucharska
020
%a 8385090029
080
%a 641.5.021
100
%a Śleżańska, Maria
245
%a Kucharz polski : %b 1635 praktycznych przepisów smacznych, tanich i wystawnych obiadów, pieczenia ciast, smażenia konfitur, przyrządzania lodów, kremów, soków, wódek, deserów, konserw, wędlin oraz różne sekreta domowe i spiżarniane, niezbędne dla każdej dobrej i skrzętnej gospodyni /
260
%a Warszawa : %b "Wigor", %c 1990 %e (Warsz. : %f DSP).
300
%a X, 594, [4] s. ; %c 24 cm.
500
%a Przedr. faks., oryg. : Poznań : Księgarnia J. Leitgebera i S-ki, 1932. - Wyd. 8 popr. i powiększone.
504
%a Indeks.
655
%a Książka kucharska
920
%a 83-85090-02-9