okładka

Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce : 120 przepisów na dania roślinne

Campbell, LeAnne, Campbell Disla, Steven Fot., Rzeszutek, Urszula Tł., 4pbl. Galaktyka.

Rok wydania: cop. 2015.

Wegetarianizm, Książki kucharskie

Autor
Campbell, LeAnne
Campbell Disla, Steven Fot.
Rzeszutek, Urszula Tł.
4pbl. Galaktyka.
Tytuł
Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce : 120 przepisów na dania roślinne
ISBN
978-83-7579-298-0
Miejsce wydania
Łódź :
Wydawnictwo
Galaktyka,
Rok wydania
cop. 2015.
Numer wydania
Wydanie 1, dodruk Wydanie 1, dodruk
Objętość
188, [2] s., [48] s. tabl. :
Rozmiary
24 cm.
Informacje dodatkowe
Indeks.
Hasła przedmiotowe
Wegetarianizm
Książki kucharskie
020
%a 9788375792980
100
%a Campbell, LeAnne
245
%a Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce : %b 120 przepisów na dania roślinne /
250
%a Wydanie 1, dodruk%a Wydanie 1, dodruk
260
%a Łódź : %b Galaktyka, %c cop. 2015.
300
%a 188, [2] s., [48] s. tabl. : %b il. kolor. ; %c 24 cm.
504
%a Indeks.
650
%a Wegetarianizm
655
%a Książki kucharskie
700
%a Campbell Disla, Steven %e Fot.
700
%a Rzeszutek, Urszula %e Tł.
710
%a 4pbl.%a Galaktyka.
920
%a 978-83-7579-298-0