Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna
Drzazga, Bohdan, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Year of publication: 1992
Żywność badanie., Podręcznik
Author
Drzazga, Bohdan
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Analiza techniczna w przemyśle spożywczym : część ogólna
ISBN
83-02-03334-0
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
1992
Issue number
Wyd. 3.
Volume
422, [1] s. :
Dimensions
22 cm.
UDC
664:543](075.3)
Object passwords
Żywność badanie.
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. s. 414. - Indeks.
Podręcznik dla kl. II technikum na podbudowie zsz, kl. IV tech. na podbudowie 8-klasowej szkoły podstawowej, zawód - technik technologii żywności, a także dla słuchaczy III semestru policealnego studium zawodowego.
020
%a 8302033340
080
%a 664:543](075.3)
100
%a Drzazga, Bohdan
245
%a Analiza techniczna w przemyśle spożywczym :
%b część ogólna /
250
%a Wyd. 3.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1992
%e (Biel.Biała :
%f BZG).
300
%a 422, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;
%c 22 cm.
504
%a Bibliogr. s. 414. - Indeks.
521
%a Podręcznik dla kl. II technikum na podbudowie zsz, kl. IV tech. na podbudowie 8-klasowej szkoły podstawowej, zawód - technik technologii żywności, a także dla słuchaczy III semestru policealnego studium zawodowego.
650
%a Żywność
%x badanie.
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-03334-0