Delia, Antonino Santi Autor
Błaszczak, Agnieszka Tłumaczenie
Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Tytuł
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Rok wydania
copyright 2017.
Objętość
113, [1] stron :
Hasła przedmiotowe
Żywność mikrobiologia
100
%a Laganà, Pasqualina
245
%a Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Naukowe PWN,
%c copyright 2017.
300
%a 113, [1] stron :
%c 24 cm.
650
%a Żywność
%x mikrobiologia
650
%a Toksyny i antytoksyny
700
%a Barone, Caterina
%e Autor
700
%a Caruso, Giorgia.
%e Autor
700
%a Parisi, Salvatore
%e Autor
700
%a Melcarne, Lucia
%e Autor
700
%a Caruso, Gabriella
%e Autor
700
%a Mazzù, Francesco
%e Autor
700
%a Delia, Antonino Santi
%e Autor
700
%a Błaszczak, Agnieszka
%e Tłumaczenie
710
%a Państwowe Wydawnictwo Naukowe