Autor
Brillat-Savarin, Jean Anthelme
Guze, Joanna Tłumaczenie Wstęp
Zawadzki, Wacław Opracowanie
Państwowy Instytut Wydawniczy
Tytuł
Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państwowy Instytut Wydawniczy,
Numer wydania
Wydanie pierwsze.
Objętość
263, [5] stron :
UKD
821.133.1-4:[930.85:392:641.5](44)"18"
Informacje dodatkowe
Nazwa il. : Charles Albert d'Arnould.
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo
080
%a 821.133.1-4:[930.85:392:641.5](44)"18"
100
%a Brillat-Savarin, Jean Anthelme
245
%a Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej /
260
%a Warszawa :
%b Państwowy Instytut Wydawniczy,
%c 1973.
300
%a 263, [5] stron :
%b ilustracje ;%b il. ;
%c 18 cm.
500
%a Nazwa il. : Charles Albert d'Arnould.
700
%a Bertall
%e Ilustracje
700
%a Guze, Joanna
%e Tłumaczenie%e Wstęp
700
%a Zawadzki, Wacław
%e Opracowanie
710
%a Państwowy Instytut Wydawniczy